ירידת ביטא דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/07/2022 | 09:25 | מאת: קוקי

שלום ד"ר אני בשבוע 6.4 צופה עובר עם דופק מתאים לגיל אבל לצערי הביטא ממש יורדת היתה בשבוע 5, 2360 ירדה אחרי שבוע ל2140 היום ירדה ל1980 אני נורא בלחץ בת 40 ההריון ממש יקרה לנו לדעתך ד"ר הביטא מעידה על בעיה בעובר או על הפלה בדרך .תודה לך הרבה בריאות

לא מבין למה בדקת ביטא אם יש עובר עם דופק. אבל אם כבר בדקת אז תפני לרופא לשקול לתת לך תוספת של פרוגסטרון עד שב 10 המעקב רק בבדיקות אולטראסאונד

23/07/2022 | 15:21 | מאת: ביטא

תודה ד"ר על המענה המשך לשאלה שלך למה בדקתי ביטא אם יש עובר עם דופק? אחרי שראינו ירידה בביטא עשינו בדיקת אולטראסאונד יצא עובר עם דופק מתאים לשבוע שאלתי אותך אם הביטא ממשיכה לרדת זה מעיד על בעיה בעובר או על הפלה בדרך .

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון