ירידת בטא לאחר הריון חוץ ריחמי שלא התפתח

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/07/2022 | 14:26 | מאת: ריקי רחמים

היי,  חשד להריון חוץ ריחמי (רחם ריק וקיים הורמון הריון) ומעקב צמוד במיון לראות שהבטא יורדת לאחר אי הפתחות של ההריון, לא ניתנה התערבות כלשהי והומלץ לתת לגוף לעשות את שלו, ביצעתי כל יומיים בדיקה וברגע שהבטא הגיע ל 82 הם ביקשו במיון שאמשיך את הבדיקה במרפאה הקרובה לבית עד איפוס מלא של הבטא . הבטא ירדה בשבוע מ82 ל 63 הירידה איטית נורא האם יש ממה לחשוש? האם הגיוני שבטא לא מתאפסת מעל חודש ובקצב הירידה נראה שיקח לה הרבה יותר? האם לוקח לבטא מעל חודשיים להתאפס?

זה פורום הפלות בכל מקרה תמשיכי לבדוק ועד שזה לא מתאפס תמיד יכול עדיין ההריון לעשות בעיות. אל את בכוון הנכון

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון