רגישות ונפיחות בשדיים אחרי הפלה ובטא שעולה ויורדת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/06/2022 | 00:44 | מאת: עדי אסתר

היי, אני כשבועיים אחרי הפלה טבעית באולטרסאונד אכן נצפה תוכן שתואם הפלה והמעקב בטא היא עולה יורדת ועולה כל יומיים. עדיין יש דימומים בניגוב ורגישות מאד בשדיים שירדה לאחר ההפלה אך חזרה שנית והם נורא כואבים. האם זה טבעי לאחרי הפלה? ברור לי שצריך מעקב של הרופא המטפל לתשובה מדוייקת יותר אך האם ישנם מקרים שבהם הבטא מזגזגת לאחר הפלה ועדיין יש רגישות גבוה בשדיים? על אף שההריון היה מאד צעיר שנפל (שבוע 5)

לא מבין? ביטא עולה ויורד?? ערכים?? מה רואים באולטראסאונד?? אולי לא הכל נפל?? תתיעצי ברופאה שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון