הפלה שבוע 9 עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/06/2022 | 21:41 | מאת: טל

שלום! קיבלתי ציטוטק 4 כדורים אחרי שלא ראו דופק בשבוע 9 שלא התפתח נשאר שבוע 6.... לאחר כ4 שעות התחילו כיווצים ודימומים ראיתי שיחד עם הגושים יצאו הכדורים. האם זה תקין וכבר הועיל או שזה לא טוב שהציטוטק נפלטו החוצה?

יתכן וכן ויתכן ולא יצא. פני לבדיקה

15/06/2022 | 06:34 | מאת: טל

אוקי תודה. אתמול קיבלתי את הציטוטק ביקורת עוד שבוע לגשת כבר עכשיו להיבדק או לחכות לביקורת? כרגע דימום כמו מחזור

16/06/2022 | 17:27 | מאת: טל

רציתי רק לדעת כשאגיע לביקורת יחליטו אם לבצע גרידה או לא? זה באופן מידי או שצריך תור? רוצה לדעת כדי להכין את עצמי.... תודה לך !!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון