בטא שעלתה לאחר שירדה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/06/2022 | 22:55 | מאת: שירי עמנואל

היי, גיליתי הריון צעיר מאד יום לפני האיחור במחזור תחילה היה ערך בטא 6 עלתה ל34 כעבור שבוע לאחר דימום ירד ל23 , התבקשתי לעשות בדיקת בטא נוספת כעבור שבוע לראות שהתאפסה (ההנחה כי מדובר בהריון כימי) אל הופתעתי לראות כי היא עלתה ל670 . האם יכול להיות שזה ההריון מחוץ לרחם? מה יכולה להיות הסיבה לירידה והעלייה? אשמח לתשובה

נכון יכול להיות הריון לא תקין או מחוץ לרחם ואולי אם יש מזל אם כי פחות סביר אפילו הריון תקין בקיצור פני לרופא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון