שארית אחרי הפלה 3 ס"מ

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/06/2022 | 14:51 | מאת: נועה

שלום ד"ר לפני 3 שבועות עברתי הפלה בציטוטק לאחר שנפסק דופק העובר. לאחר 10 ימים קיבלתי מנה שניה עקב שארית. כרגע- אחרי מנה שניה עם שארית ככתוב- הד קו אמצע לא סדיר נמדד בעןבי של עד 20 מ"מ. בהפעלת דופלר הודגמה זרימה החודרת לחלל מקיר קדמי להחזר היכול להתאים לשארית בממדים 29×13×21 מ"מ. הומלץ על היסטרוסקופיה. האם אפשר לחכות לוסת אולי השארית תצא או תקטן כך שאוכל לבצע see&treat ולהמנע מהרדמה? או שיש סיכון לזיהום בהמתנה לוסת ? אודה מאוד לתשובתך

אם אחרי 3 שבועות יש רירית 20 והשארית יחסית גדולה עדיף לעשות היסטרוסקוםיה עכשיו

12/06/2022 | 13:33 | מאת: נועה

איך ניתן ליצור איתך קשר באופן פרטי?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון