2 הפלות יזומות וקורונה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/06/2022 | 19:41 | מאת: יעל

בחודש נובמבר עברתי הפלה יזומה בשאיבה וקיבלתי מחזור אחרי 5 וחצי שבועות וב 28/4 עברתי הפלה נוספת גם בשאיבה. בתאריך 1/6 נדבקתי בנגיף הקורונה ומאז ההפלה בחודש אפריל עד היום 5/6 עברו מעל 5 שבועות ועדיין לא קיבלתי מחזור אציין שביומיים האחרונים יש לי כאבי מחזור כמו שחוויתי בהפלה הראשונה אבל אין לי דימום. כבר יומיים שאני עם כאבים כמו כאבי מחזור אבל בלי דימום, השאלה אם יש קשר לקורונה ואם יש לי ממה לדאוג?

ווסת לרוב מגיעה אחרי 6 שב. אז אם עד 7 שב לא תקבלי פני לרופא

07/06/2022 | 07:50 | מאת: יעל

הכאבים שחוויתי הם בדיוק כמו הכאבי מחזור שחוויתי אחרי ההפלה הראשונה אבל לא היה לי שום דימום. לדעתך יש קשר לזה שחליתי בקורונה או שלא קשור ועדיין היה צריך להיות דימום רגיל?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון