הפסקת הריון חוזרת בפחות משלושה חודשים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/05/2022 | 17:57 | מאת: שירה

לצערי נקלטתי שוב להריון ממש מהר אחרי שעשיתי הפלה בכדורים לפני פחות משלושה חודשים אני לא יודעת מה לעשות הפלתי לפני זמן קצר מכיוון שאני צעירה ואיני רוצה להתמסד בגילי לפני שחוויתי את חיי הצעירות וממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות *התמגנתי בטבעת הריון לשימוש עצמי ובכל זאת נקלטתי רציתי לדעת מה ההשלכות והסכנות והאם אפשרי בכלל לעשות שוב הפלה בפרק זמן כה קצר

קודם כל מצטער אין בעיה לעשות עוד הפלה ההפלה הקודמת לא עשתה שום נזק כי נכנסת להריון רצוי אולי לשקול השמת התקן לאחר ההפלה הזו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון