מחזור אחרי הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/03/2022 | 04:02 | מאת: שרית

היי, עברתי לצערי הפלה טבעית בשבוע 7 ללא כדורים או גרידה לפני 3 שבועות. הדימום נמשך כשבועיים וראיתי את הנפל רק לפני יומיים (כלומר גם לאחר כמעט 3 שבועות!). [חשוב לי לציין שהייתי במעקב של אולטראסאונד כל שבוע ושם ראו ממש כמות מזערית של דם..] אתמול שוב החל דימום שנראה כמו מחזור. קצת מפליא אותי כי ראיתי שהמחזור מגיע רק אחרי 4 שבועות ויותר🤨 יש מצב שהדימום התחזק בגלל שהנפל נפל רק שלשום?🤔

כן אבל זה חסר משמעות אם ראו שהכל יצא טבעי יכול דמם להמשך וזה לא מדאיג ווסת תבוא לרוב אחרי 6 שב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון