שארית הריון 28 ממ וזרימות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/03/2022 | 00:41 | מאת: ורד

שלום, עשיתי הפסקת הריון בשבוע 13 לפני 17 ימים. הדימומים לאחר הפסקת הריון נמשכו קרוב לשבועיים. בבדיקה אתמול: "בסונר בתוך הרחם תוכן לא סדיר עד 18 מ"מ עם זרימות. שחלות ללא ממצא". בדיקת בטא מהיום - התוצאה 23. שאלותי: 1. האם להשתמש במכווצי רחם, לגשת להיסטרוסקופיה ניתוחית או להמתין למחזור? 2. יש לי סוג דם שלילי. קיבלתי אנטי די שבוע לפני הפסקת ההריון, כלומר לפני 24 ימים. בגלל השארית של ההריון, האם ומתי כדאי לקבל שוב אנטי די? תודה!

יש כאלה שידידו היסטרוסקופיה אני הייתי מחכה למחזור ורואה רק אם יהיהו שאריות אחרי אז כן צריך היסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון