שאלה לגבי שארית שק הריון בהפלה ספונטנית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/02/2022 | 17:27 | מאת: שארית שק הריון

שלום. הייתה לי הפלה ספונטנית בשבוע 4 לפני כחודשיים ומאז אני במעקב בטא ואולטרסאונד כדי לוודא שהכל מתרוקן באופן טבעי בפעםהאחרונה לפני כחודש גודל שק היה 4 מ"מ. ( לא לקחתי ציטוטק..) הבטא ירדה ל22 יחידות לפני שבוע והייתי אצל טכנאית והיא איננה מצליחה לראות האם יש שארית של שק הריון בגלל שיש נוזל ברחם ( טוענת שככל הנראה בגלל ביוץ ) האם מותר לקיים יחסים במצב כזה? הכוונה ליחסים לא מוגנים.. האם ניתן להכנס להריון במצב שבו יש שארית של שק הריון? מה הסיכון בכך ? תודה רבה!!!

בעיקרון נשמע שההריון נגמר אם אין דימום יכולה לקיים יחסים. ביוץ יקרה רק בעוד כמה שבועות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון