הפלה טבעית שבוע חמש

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/02/2022 | 22:19 | מאת: בוקי

שנצפה הבשבוע 5 אחרי תחלה של שק הריון באותו יום דימום חזק כאבי בטן ויום למחרת כבר לא נצפה שק הריון והבטא ירדה דרסטית בבדיקה חוזרת אחרי שלשה ימים הרחם נקי הרופא המליץעל ציטוטק 1 האם יש ענין לקחת 2 כמה זמן ממומלץ אם בכלל לחכות עד ניסיון הא לכניסה להריון 3 מתי אמור הביוץ להתרחש אם בכלל והאם הציטוטק משפיע תודה רבה

אם הרים ריקה אין צורך בציטוטק הווסת הבאה תגיע בערך אחרי 4-6 שב ניתן להכנס להריון במידי ואין מורך לחכות אם כי יהיה יותר קשה למצוא את הביוץ עד הווסת הקרובה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון