אוטרגסטין 200 דרך הנרתיק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/02/2022 | 10:07 | מאת: ביבא

שלום דר. אני בת 38, בהריון בשבוע 9. מטופלת בנרות אוטרגסטין 200 מג דרך הנרתיק. בעקבות דימום קל שהיה ונעצר מזה כשבוע. בשלישי בערב שמתי נר, ברביעי בערב, הגעתי לאורגזמה ללא חדירה. באותו ערב לא שמתי נר כי פחדתי. האם לחזור היום לתרופה והאם יש מניעה מהגעה לאורגזמה בתקופת נטילת התרופה? מודה מראש

נר ללא קשר לאורגאזמה שמים לגבי האורגאזמה היא הרי גורמת להתכווצויות ברחם ולא הייתי עושה את זה כל זמן שיש חשש להפלה. בהמשך אין בעיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון