שיבושים במחזור אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/01/2022 | 20:53 | מאת: ספיר

שלום רב. לפני כחודשיים נאלצתי לעבור גרידה בשבוע 9 להריון עקב עובר שהפסיק להתפתח. המחזור הראשון הגיע 5 שבועות בדיוק אחרי הגרידה. כעת המחזור השני טרם הגיע והוא מאחר כבר בשישה ימים. אציין שלפני ההפלה המחזור שלי היה סדיר מאוד והגיע כל חודש כמו שעון שוויצרי כל 28 ימים. האם זה יכול להיות אופייני אחרי הפלה או שמא יש סיבה לדאגה? האם יש צורך לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית/ בדיקת הורמונים/ בדיקה אחרת? תודה.

לפעמים יש איחורים וזה לא סוף העולם אם נבדקת לביקורת וראו שאין שאריות ברחם אז לא צריך לעשות שום בדיקה מיוחדת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון