הריון לאחר גרידה שבוע 7

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/01/2022 | 21:09 | מאת: אחת

אני כ3 שבועות לאחר גרידה שבוע 7, אם הבטא מאופסת ובדיקת אולטראסאונד תקינה עדין מומלץ לקחת מניעה עד המחזור הראשון או לא חיב, ואם יש לי ביוץ בשבוע הקרוב אפשר לנסות להכנס להריון. תודה!

08/01/2022 | 21:25 | מאת: אחת

אני הייתי מאד רוצה להכנס להריון, כי אני רואה שהביוץ קרוב (לפי הפרשות וכו') האם הכניסה לפני הוסת יכולה לגרום להפלה בגלל זה? למרות שהכל תקין?

למרות שאנו ממליצים לתת לרחם ״לנוח״ חודש אין הוכחה מדעית חותכת שזה מחוייב וכשניסה להריון במיידי באמת בעייתית

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון