דימום בזמן הריון- חוששת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/12/2021 | 17:14 | מאת: מיכל

אני נמצאת באיזור השבוע ה-4 להריוני. אני מציינת כי עוד לא הייתי אצל רופאת נשים וכי על ההריון גיליתי לאחר בדיקת הריון ביתית בשל איחור הוסת. לפני יומיים גיליתי כי אני מדממת. דימום שנראה ומרגיש כמו דימום של מחזור. כאבי בטן תחתונה. כאבים באגן. חולשה. סחרחורות. שאלתי היא: האם יכול להיות דימום כזה בהריון? ואם כן, על מה יכול להעיד הדימום? ו... עד כמה בדיקת הריון ביתית היא אמינה? האם יש סיכוי שבכלל לא הייתי בהריון והדימום הוא דימום רגיל של מחזור? אודה על תשובה מהירה!

לא יכול לענות יתכן ואת לא בהריון וזו ווסת יתכן הריון תקין או התחלה של הפלה ופחות סביר אבל אופציה זה הריון מחוץ לרחם בגלל הכאב בקיצור פני לרופא שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון