הריון חוץ רחמי?? (בטא לא עולה באופן תקין)

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/11/2021 | 15:12 | מאת: חוששת מאוד

שלום רב, בטא לאחר 5 ימי איחור במחזור -154 לאחר שבוע נוסף - 199 (שבוע 5) לאחר עוד יומיים - 271 (שבוע 5+4) בנוסף, כבר 5 ימים ישנם כתמים חומים אך אין דימום. בבדיקת אולטרסאונד (שנערכה בשבוע 5) לא נימצא הריון ברחם וגם לא מחוץ לרחם. האם העליה האיטית והלא תקינה בבטא בהכרח מעידה על הריון חוץ רחמי? האם עדיין יש אפשרות שתתרחש הפלה טבעית ללא התערבות? האם יש סיכוי להריון תקין? תודה רבה

מצטער לא היה ביכולתי לענות והרופאה שלך בטח כבר נתנה לך תשובה זה נשמע בעיקרון כהריון לא תקין וגם יכול להיות הריון מחו לרחם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון