ציטוטק והיסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/08/2021 | 23:59 | מאת: לין

שלום רב, במהלך חודש זה עברתי הפלה טבעית בלתי שלמה. בתאריך 17/8 קיבלתי 2 כדורי ציטוטק מתחת ללשון בביה"ח בילינסון, וכך גם בתאריך 19/8. לאחר ביקורת אולטרסאונד אצל רופא הנשים, נשארה שארית של כ- 2 ס"מ. קבעתי תור לביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית באסותא בהרדמה מקומית בתאריך 7/10. רופא הנשים שלי טוען שעדיף לקבוע זאת עוד קודם ולאו דווקא לחכות לווסת. ההמלצה בביה"ח הייתה לחכות לווסת, ורק לאחר מכן אם ישנן שאריות אז לבצע את הפעולה הניתוחית. נותרתי קצת מבולבלת לאור הנחיות שונות וברצוני להבין כיצד לפעול כעת? להקדים את התור או להמתין? האם ההמתנה מסוכנת? בנוסף, מתי הוסת צפויה להגיע לאחר ציטוטק?כמו כן, האם היסטרוסקופיה בשיטת SEE AND TREAT מתאימה למצב זה שיש שארית 2 ס"מ? או שיש לבצע היסטרוסקופיה בהרדמה מלאה? תודה מראש.

שארית של 2 סמ להוציא בסי אנד טריט זה לא תמיד ילך ההגיון הליכות לווסת שבאה לרוב אחרי 6 שב בערך זה שאולי חלק מזה יצא והשארית תקטן אז אני אישית הייתי ממתין או אם עכשיו עודה בהרדמה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון