חוסר שינה האם יש השפעה על הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/08/2021 | 03:00 | מאת: יעל

דר. עמוס בר שלום, אני בהריון IVF שבוע 21. עובר יחיד. אני מוצאת את עצמי בקושי ישנה בלילה או ביום ואני תוהה האם מחסור ממושך בשינה, או אף לילות ללא שינה עלולים להשפיע לרעה על התפתחות העובר או על המשך הריון תקין. האם העובר ישן כ - ישות נפרדת ולא מושפע ממחסור שעות שינה אצל האם ? ! אשמח לתשובתך. תודה.

מצטער זה פורום לעניני הפלה בלבד

31/08/2021 | 22:35 | מאת: יעל

שאלתי האם חוסר שינה עלול לפגוע בעובר שזה כולל גם הפלה . אבל כנראה שרופא שרוצה לברוח משאלות יימצא תמיד דרך.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון