היסטרוסקופיה לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/08/2021 | 22:25 | מאת: שני

שלום ד"ר, אני כחודשיים לאחר גרידה. היה לי זיהום שלא היה ברור מנין הגיע מספר ימים לאחר הגרידה. לאחר קבלת המחזור נבדקתי אצל הגינקולוג והרחם נמצא תקין. אך כאשר הייתי בבית החולים הומלץ לי לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר המחזור כדי לוודא שהרחם נקי משאריות. השאלה היא מדוע עלי לעבור היסטרוסקופיה, אם אני כבר אחרי שני מחזורים ונמצא שהרחם נקי משאריוץ? האם יש סיבה לדאגה? האם אפשר לנסות להיכנס להריון מבלי לחשוש או שמא עדיף בכל זאת לעבור היסטרוסקופיה? ומהם הסיכונים במידה ואעשה זאת? האם זה עלול לשבש את המחזור שוב? תודה על המענה.

כל זיהום יכול לפגוע ברחם ולייצר הדבקוויות שיפריעו להריון והן לא נראות באולטראסאונד מצד שני אל צבהלי ותנסי להרות אם לא ילך תוך כמה חודשים תעשי באמת היסטרוסקופיה כל זה אם לא בא לך לעשות עכשיו שזה בסדר גמור

12/08/2021 | 12:21 | מאת: שני

תודה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון