שלום דר 2 שאלות ..חשובות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/07/2021 | 21:55 | מאת: דנה

האם ייתכן שיהיה היריון מחוץ לרחם והבטא התאפס?בשבוע 10 כרגע הבטא 25 פשוט עשיתי הפלה לפני 4 שבועות אבל זה יהיה ממש בהתחלה ויש לי עכשיו כאבים בבטן התחתונה פעם בצד ימין ופעם בשמאל ועובר ראו שנשאר שארית מההיריון לא מבינה מה הסיבה לכאבים ואם זה בכלל היה היריון תקין והאם יש סיכוי להיריון גם בתוך הרחם וגם מחוץ?

ביטא 25 זשה כמעט שלילי תעשי אחרי כמה ימים בדיקה חוזרת ותראי אם זה עולה או יורד לשלילי לגבי שאר השאלות אפשר לענות לפי תשובת הביטא ולפי בדיקה שלך לא דרך אינטרנט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון