שאריות אחרי הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/07/2021 | 18:20 | מאת: נעה

עשיתי הפלה תרופתית לפני שלושה שבועות בדיוק מהיום- הייתי בביקורת והרופא אמר שיש סנטימטר וחצי של ״חומר היריון ״ בחלל הרחם והוא כתב הטרוגני, הוא אמר גם שהשק יצא. יש לי עדיין דימום אבל מעט. עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצא חיובי. הוא נתן לי הפניה למיון ורציתי לדעת אם אני יכולה לחכות שיגיע מחזור ולא לנסוע למיון כי זה מלחיץ אותי. אציין שזאת הפלה שניה שלי ואת הראשונה עשיתי בגרידה.

חכי לווסת ואחריה תעשי US אם עדיין יהיו שאריות אז צריך להתערב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון