ציטוטק אטופן וכאבים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/07/2021 | 19:56 | מאת: מדן

היום עשיתי הפלה יזומה את הפרצודרה השניה לקחתי 2 כדורי ציטוטק מתחת ללשון אחרי שעה החלו כאבים קלים עם דימום מועט לאט לאט הכאבים התגברו לקתי אטופן 600 ( כדור שאני לוקחת לכאבים חזקים בגלל שאני אלרגית לחלק ממשככי הכאבים) חצי שעה אחרי החלו לי כאבים חזקים מאוד גם באזור הבטן העליונה וגם התחתונה ממש כאבי תופת שהובילו להתפתלויות מן תחושה שהאטופן בכלל לא הועיל לכאב אלא רק החמיר אותו. יתכן? יתכן וזה לא מתאים יחד עם הציטוטק? אציין שהדימום סביר לחלוטין

כאבי תופת זה משהו שמחייב בדיקה לא יכול לענות לך כאן. לכי להבדק

06/07/2021 | 21:25 | מאת: מדן

אבל יכול להיות שהאטופן יצר החמרה יחד עם הציטוטק? לפי מה שהסבירו לי בבית החולים זה כאבים שקורים לכולן ברמות שונות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון