זיהום בעקבות שאריות לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/06/2021 | 04:26 | מאת: יעל

שלום ד"ר. עברתי גרידה לפני חמישה ימים. אתמול לאחר עלייה בחום הגעתי למיון, שם גילו כי יש לי זיהום שככל הנראה, נובע משאריות שלא גורדו עד הסוף בתהליך. קיבלתי אנטיביוטיקה לוריד, אך הרופא המתמחה במיון טוען כי אני חייבת להיכנס לגרידה נוספת על מנת להוציא את השאריות, וכי האנטיביוטיקה היא רק "פלסטר" ופצצת זמן מתקתקת, אשר לא מספיקה במקרה זה על מנת לטפל בבעיה וכי אם לא אעשה זאת במיידי, אני עלולה להסתכן בצורה משמעותית חמורה יותר עד לכדי מוות. אני מאוד חוששת להיכנס לגרידה נוספת בטווח זמן כה קצר, ומפחדת מההשלכות האפשריות בתהליך. האם ניתן לחכות עם ההחלטה ולראות האם השאריות בכל זאת יצאו מעצמן? האם ישנן אלטרנטיבות נוספות? חשוב לציין שאין כאבי בטן, דימומים (יש לסירוגין במידת הנורמלי עד כמעט ואין בכלל), הפרשות ריחניות, כאבי אגן, קשיי נשימה או סימפטומים נוספים.

מצטער על העיכוב הייתי החול מקווה שעשית מה שאמרו חך כי זה הדבר הנכון היה לעשות

13/07/2021 | 18:23 | מאת: יעל

האמת היא שלא עשיתי זאת והסתבר כי זה היה הדבר הנכון לעשות. מודה לך על המענה בכל מקרה!

13/07/2021 | 18:26 | מאת: יעל

* התכוונתי שזה שלא הלכתי על זה, זה היה הדבר הנכון לעשות. אחרת הייתי נכנסת לפעולה כירורגית נוספת שהייתה מתגלה כמיותרת ואף מסכנת את היכולת להרות. תודה בשנית.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון