מענה בנוגע לשאלה לגבי חשש להפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/05/2021 | 17:52 | מאת: מימי

שלום, אני כרגע נמצאת בשבוע 10 לפי הוסת האחרונה. אתמול הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה ולפי הרחם אני בשבוע 6+3 ללא שק חלמון וללא קוטב עוברי מצב בטן תקין פרט: רכה, לא חריפה, ללא סימני גירוי צפקי על פי המלצת הרופא הומלץ על ביצוע ריקון קחם בהקדם האפשרי הייתי רוצה לדעת אם קיים אפשרות שמצב זה ישתנה עוד כמה שבועות או שזה עלול להיות מסוכן יותר עבורי אשמח למענה בהקדם תודה רבה.

31/05/2021 | 18:47 | מאת: מימי

בנוסף, מעקב בטא - 5.5- 2866 10.5- 7445 PS- צוואר במראה תקין ללא הפרשה חריגה PV- ללא רגישות בהנעת צוואר, ללא רגישות על פני הרחם או הטפולות. ללא לוקוציטוזיס, המוגלובין 13.8

לפי התיאור אם הוא מדוייק זה לא ישתנה ניתן לסיים על ידי כדורים או בשאיבה שום דבר פה לא דחוף

אם בבדיקה חוזרת של US לא ראו את העובר מתפתח צריך או לשאוב או להפיל בכדורים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון