3 הפלות רצופות ללא ילדים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/05/2021 | 01:05 | מאת: ליזה

היי דוקטור, לצערי עברתי 3 הפלות בשנה האחרונה הראשונה שבוע 8 עובר ללא דופק מתאים לשבוע 5 ציטוטק והשניה שבוע 9 שני שקים ללא עוברים ציטוטק והיסטרוקופיה. השלישית ממש עכשיו שבוע 9 לאחר שנצפה דופק לפני שבועיים עובר ללא דופק מתאים לשבוע 6 לפני ההריון השלישי עשיתי בדיקות של קרישיות וצילום רחם יצאו תקינות. מה הסיכוי להריון תקין?

כל עוד נכנסת להריון הסכוי קיים וגבוה אינני יודע בת כמה את ובכלל את ההסטוריה המלאה שלך בכל מקרה הייתי פונה למרפאה להפלות חוזרות בבי״ח ולא מתיעץ באינטרנט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון