ביטא לא מתאפסת לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/04/2021 | 22:30 | מאת: ליאת

עברתי הפלה באמצעות ציטוטק לאחר זיהוי הריון אנגולרי שלא התפתח. יום לפני ההפלה ערכי בטא עמדו על כ- 32000. הערכים ירדו באיטיות ולאחר שבעה שבועות קיבלתי מחזור. במהלך המחזור, ביום הרביעי, ערכי בטא הגיעו לערך של 27. שבוע לאחר מכן הבטא עלתה מעט וכיום היא 37. עדיין יש הכתמות קלות למרות שעברו 12 ימים מקבלת המחזור. בבדיקת אולטראסאונד נמצא שהרחם נקי ותקין. הפנו אותי חזרה לבית החולים בו קיבלתי ציטוטק. מעוניינת להבין מדוע ערכי בטא עולים חזרה במקום להתאפס. מעוניינת לדעת מה להערכתך נדרש לבצע כעת. תודה!

קשה לי לענות לך סיפור יותר מדי מורכב מבלי לבדוק מצד שני הביטא ירדה ל 27 אין הבדל בין 37 ל 27 אז אני מאמין שירד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון