דפוס קבוע ; חום גבוה ו - אחריו הפלה !

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/04/2021 | 17:54 | מאת: יעל

דר. עמוס בר שלום. זקוקים לעזרה... בת 36.5 הריון ולידה ראשונים תקינים לפני כ 6.5 שנים ! מאז כל הפלה מתחילה עם חום לא מוסבר ! 2 דוגמאות מתוך 3 הפלות ; הריון ראשון - טבעי עובר יחיד. דופק. ואז שבוע 11 *חום יום לפני הפלה 38 מעלות* ו : הפלה מדממת ! הריון שני - IVF תאומים. 2 דופק. *הפעם חום שבוע לפני הפלה נושק ל 40 מעלות* ו : הפלה מדממת ! עשינו כל בדיקה אפשרית. כולן תקינות : קרישיות מורחבת / בלוטת תריס / נוגדנים בלוטת תריס / היסטרוסקופיה אבחנתית / צ.רחם / גנטיקה + קריוטיפ לשנינו / פרופיל הורמונלי / בדיקות דם כולל נוגדנים כמו וירוס CMV אדמת וכו. / בדיקת זרע + הלוספרם - מכון ברטוב תקין. להוציא מורפולוגיה 1 אחוז. מכון נוסף שעשינו (לא ברטוב) מורפולוגיה 6 אחוז. כן נמצא אצל שנינו וירוס פפילומה ! האם הוירוס הזה גורם לחום ואז הפלה ? האם מורפולוגיה נמוכה ? *האם עובר לא תקין גנטית גורם לגוף לפלוט אותו ואז הגוף מפתח חום - כדי לפלוט את העובר ?* אנחנו לא יודעים מה מקור החום הלא - מוסבר הזה שמרסק לנו את ההריון פעם אחר פעם ‼️‼️ היינו אצל זיהומולוג. במיון בעת הפלות נשלל זיהום רחם ! החום לא מקורו בקורונה (נבדקתי ) לא שפעת. אחרי הגרידות החום פשוט נ-ע-ל-ם ‼️....נשמח לפחות להשערות מה זה יכול להיות החום הלא מוסבר הזה כי אנחנו איבדנו את השפיות מסימני השאלה. תודה רבה.

סיפור מסובך מדי. ראיתם מלא מומחים ואין סכוי שאני דרך האינטרנט אוכל למצוא לך פתרון. פני למרפאת הפלות חוזרות בבית חולים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון