שאלה חשובה הפלה ומתח נפשי קיצוני

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/03/2021 | 16:44 | מאת: נועה

שלום רב ד"ר עמוס בר, הריון תקין שנצפה בו דופק וגודל עובר תואם שבוע... הפלה שבוע 11... כאשר ערב *לפני* הפלה היה חום. 38. דימום קל שהחל יומיים לפני הפלה. ביום ההפלה דימום מאסיבי. השאלה : במהלך ההריון וסמוך להפלה, חוויתי מתח ודריכות רבה, לפני ובזמן שהודיעו על מוות במשפחה. **ממש הרגשתי גלגול עז בבטן ברגע שהתבשרתי על הודעת הפטירה. הייתי משותקת מהלם ** והתקף חרדה Panic Attack קשה מאוד מלווה בתסמינים פיזיים : אי יכולת לנשום ודפיקות לב מואצות. האם המתח הרב, והחרדה הקשה שליוו אותי ימים רבים, הן הסיבה להפלה ? תודה רבה, נועה.

סביר מאד שהמתח לא היה הגורם להפלה

משתתף בצערך אין שום עדות שלחת ומתח גורמים להפלה אז אל תחפשי להאדים את עצמך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון