אמצעי מניעת הריון-התקן מירנה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/03/2021 | 02:33 | מאת: Amit

שלום רב, אני מתעניינת בהתקן תוך רחמי מירנה. אני נשואה טרייה ומעוניינת למנוע הריון לשנתיים הקרובות (אין הריונות קודמים). אשמח לדעת אם ההתקן לא פוגע בפוריות כאשר זה בשימוש לפני הריון ראשון? והאם יש דימומים ווסתיים כרגיל? השאלה היא אם בעצם אני לא אוכל לשלוט על המחזור שלי כמו שאפשר לשלוט בהם באמצעות גלולות? (אני לא רוצה גלולות בגלל השימוש היומיומי והפחד לשכוח, וגם בגלל תופעות הלוואי. השתמשתי במדבקת EVRA אך לא הצלחתי לחבר חבילות וקיבלתי ווסת כרגיל) הציעו לי שימוש בזריקת דפפרוברה, אך הבנתי שצריך להפסיק שימוש בו שנתיים לפני שרוצים להיכנס להיריון. האם זה נכון?תודה רבה על המענה!

האמת שזה פורום להפלות אבל בגלל שהתקנים זה דבר קרוב לליבי ועם מירנה יש לי את אחד הנסיונות הגדולים בעולם. אז כן מאד ממליץ. עדיף ג׳נס או קיילינה ולא מירנה כי הם קלים יותר להחדרה. כנסי לאתר שלי יש שם המון מיידע על התקנים לנשים שלא ילדו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון