הפלת ציטוטק ללא דימום

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/02/2021 | 12:50 | מאת: יעל

שלום, אתמול לקחתי ארבעה כדורי ציוטטק וגינלית לאחר שבשבוע 9 העובר לא התפתח. ארבע שעות לאחר מכן החלו כאבים עזים מנשוא בשל התכווצויות חריפות. שעתיים שבמהלכן הקאתי, שלשלתי, אך לא יצא חומר דמי כלל. עכשיו, יממה אחרי אין דימום. יש כאבי מחזור רגילים כעת, אך אין סימן להתרוקנות. מה ניתן לעשות? האם הגלולה שאחרי יכולה לעזור?

תלכי היום א להבדק ואם אכן לא יצא יש אפשרות לשים עוד 4 כדורים או אם החוויה הייתה טראומטית אז לעשות שאיבה בהרדמה

05/02/2021 | 13:51 | מאת: יעל

הגלולה של היום שאחרי לא תעזור?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון