הפלה טבעית שבוע 7 כניסה להיריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/01/2021 | 12:05 | מאת: דנה

שלום, עברתי הפלה טבעית בשבוע 7. מבדיקה במיון הקחם נקי ועליי לחזור לביקורת בעוד כשבועיים. אשמח לדעת מתי ניתן לנסות להיכנס שוב להיריון ? האם יש צורך להמתין או שאפשר לנסות כבר בקרוב ? תודה מראש

14/01/2021 | 08:33 | מאת: דנה

שאלה נוספת דוקטור האם יש צורך לבדוק האם הבטא התאפסה לפני ניסיון נוסף להרות ? תודה מראש

אפשר להכנס להריון במיידי והאמת אם הרחם נראה ריק אז חוץ מביטא חוזר ליתר בטחון את לא צריכה אפילו בדיקה

20/01/2021 | 19:34 | מאת: דנה

תודה דר שאלה נוספת אפשר לדעת מתי להערכתך יש ביוץ לאחר הפלה מתי אני מעדיפה להמתין לבדיקה רופא ביקורת בשבוע הבא אך חוששת לפספס ביוץ בזמן הזה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון