ממצא לאחר הפלה טבעית וניקוי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/12/2020 | 12:59 | מאת: אביב

שלום דר חג שמח עברתי הפלה טבעית וניקוי ביום 25.10. וכעבור 40 יום בדיוק קיבלתי מחזור ראשון ב 3.12 עד 7.12. בבדיקת אולטראסונד כיום לאחר המחזור עלה כי עובי רירית 6.5 ממ טרילמינרית הודגם מבנה אקוגני בקוטר 6 ממ עם זרימה בקיר אחורי. הרופאת אולטראסונד הפנתה לרופא המשפחה להמשך בירור. היא דיברה על היסטרוקופיה. האם בממצא כזה יש צורך בביצוע היסטרוקופיה האם אוכל להיכנס להריון כעת או שיש צורך שהממצא יצא? אני חוששת מאוד. הרופאה של האולטראסונד לא היתה בטוחה בדקה אותי פעמיים ואז אמרה שתכתוב ושרופא הנשים יחליט. אודה להכוונתך.

לא ראיתי את הממצא אבל בהנחה שרוצים לברר האם זה משהו משמעותי או לא צריך אכן היסטרוסקופיה

16/12/2020 | 20:35 | מאת: אביב

שלום ד"ר הייתי באולטראסונד נוסף אצל רופאה אחרת והיא אמרה שלא רואה שאריות שהכל תקין.הסברתי לה יומיים קודם רופאה אחרת בקליניקה שלהם סברה שיש שארית גם לא היתה בטוחה בכך פעמים הכניסה את המוט של האוחטראסונד לבדוק ואמרה כותבת נראה מה הרופא שלך יגיד. בבדיקה האחרונה היא המליצה לוודא שהכל תקין שאפנה לפרופ לבדיקת אולטראסונד תלת מימד ששם רואים יותר טוב אמרה ככה אולי לא אצטרך שוב הליך פולשני. בבדיקה הזו גם ראתה את השחלות. חזרתי לרופא משפחה שאמר אם כך אין צורך בהיסטרוסקופיה. האם באולטראסונד תלת מימד רואים יותר בבירור??

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון