הפלה יזומה - שאיבה וגרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

29/10/2020 | 12:31 | מאת: אביבית

שלום ד"ר, אני בת 36 ההריון היה תקין עם דופק. עברתי בשבוע 10 פלוס 1 הפלה יזומה ראשונה באמצעות שאיבת ואקום ולאחריה גרידה. המחזור שלי תמיד היה סדיר וכן מעולם לא נטלתי גלולות. אני מאוד חוששת שלא אוכל להיכנס להריון או שבהריון הבא יהיו מומים. אודה לך אם תוכל להסביר לי אלו בדיקות עליי לבצע אחרי ההפלה שעברתי ב 25.10, אני מאוד חרדה שכן הבנתי שבגילי יש סיכונים. נאלצתי בלית ברירה בשל דוחק הזמנים לקבל החלטה לא קלה לאחר שבן הזוג סרב לקחת אחריות ולהתחייב. אודה לקבלת מענה בהיבט הרפואי מה המלצותייך ומה עליי לעשות על מנת לוודא שאין פגיעה ברחם , שאוכל להביא ילדים בעתיד. תודה

עזית הפלה יזומה אז על מה כל ההיסטריה הזו אם לא קרה שום סיבוך?? לא עושים שום בירור או בדיקה הסיכוי לפגיעה ברחם נדיר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון