שארית 13 ממ ברחם אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/10/2020 | 12:52 | מאת: gili

שלום דר. אני אחרי ציטוטק פעם שלישית ביום שישי האחרון. בבדיקה ביום שישי בלילה בבלינסון נמצא שנשאר ברחם תוכן בלי סדיר עד 13 ממ. האם אפשרי כבר כשיסתיים הדימום להיכנס להריון נוסף? ודבר נוסף. האם יכול להיות שעדיין אני מאד חלשה ויש לי מאד כאבי בטן? תודה רבה או שצריך לחכות שכל התוכן ייצא והבטא תתאפס? תודה רבה.

25/10/2020 | 12:55 | מאת: gili

התבלבל שם קצת.. הכוונה האם אפשרי כבר בסיום הדימום להיכנס להריון ולא לחכות למחזור שיגיע ולא לבדיקת בטא

לחכות לווסת לעשות אחריה אולטראסאונד לראות אם נשארה שארית ורק אז להרות

08/11/2020 | 14:29 | מאת: גילי

תודה על המענה. היום עשיתי בדיקת בטא. איך יכול להיות עדיין 1111 ? זה לא גבוה מדי ?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון