שאריות ברחם אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/09/2020 | 17:31 | מאת: אור

שלום בתאריך 23.7 עברתח נפלה בציטוטק בשבוע 11 לאחר שההריון לא התפתח. לאחר שבועיים חזרתי לרופאה נשים שבדקה באולטרסאונד ואמרה שהכל התנקה ואין שאריות ברחם. שבוע אחרי קיבלתי מחזור שההכתמות נמשכו למעלה משבוע חזרתי לרופאה והיא שלחה אותי לבדיקת היסטרוסקופיה שנמצאו בה שאריות בגודל 6 ממ שאלותי הן: 1. האם יתכן שהשאריות האלה הן שאריות מהלידה הקודמת שלי לפני כ 10 חודשים ולא שאריות ממהפלה 2. אני מריגשה קצת זלזול מצד הרופאה שטענה שהכל נקי . אם לא הייתי משתמשת בתחתןנית לא הייתי יודעת שיש כץמים כל כך הרבה זמן ואז לא הייתי פונה אליה בכלל ולא הייתי יודעת על השאריות האם הייתי צריכה לעשות בדיקת בטא או להתנהל אחרת תודה

אין ווסת 3 שב מהפלה שארית של 6 ממ לא דורשת היסטרוסקופיה וחבל שבכלל הפנו אותך לא נגרם נזק כמובן אבל מיותר היית צריכה להמתין לווסת שמגיעה אחרי כ 6-7 שב ואז להבדק אחרי הווסת אם היו כתמים שארית כזו לרוב מתנקה לבד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון