שאריות לאחר הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/08/2020 | 21:08 | מאת: מור

לפני 4 שבועות עברתי הפסקת הריון יזומה באמצעות מייפגין וציטוטק בשבוע 6.5. לאחר 3 שבועות בביקורת אצל רופא הנשים הוא ראה שארית בגודל של כ- 13 מ"מ. וקיבלתי מנה שניה של ציטוטק, לא הרגשתי שום שינוי משמעותי לאחר הכדור. חוץ מדימום קל מאוד שנמשך עוד מכדור הציטוטק הראשון. היום ביצעת בדיקת בטא שהערך שלה הוא 13. עליי לחזור לביקורת עוד שבוע ואם עדיין נותרו שאריות, לפי הרופא הצעד הבא הוא היסטרוסקופיה. אני מאוד לא מעוניינת בהליך כירוגי ורציתי לשאול אם הוא הכרחי? האם יש אפשרות שקריש יצא לבד בהמשך? או שקיים סיכון בהמתנה?

את ממש לא צריכה היסטרוסקופיה תעשי אחרי שבוע שוב ביטא לראות שירד עוד טיפה לממש שלילי תמתיני לווסת ואחרי הווסת תבדקי. אם עדיין תהיה שארית אז יש מקום ל היסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון