כאבים עם שארית הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/08/2020 | 20:40 | מאת: נטלי

היי עברתי הפלה בציטוטק לפני חודשיים ונשארה לי ברחם שארית הריון בגודל סנטימטר אחד על פי כל הרופאים ובדיקה מחמישי האחרון אין סכנה בלחכות לתור היסטרו בחודש הבא .. הבעיה היא שביומיים האחרונים יש לי כאבים והתכווצויות חזקות ברחם והאגן ודימומים אומנם לא דם טרי ולא בכמות גדולה יותר הפרשות צמיגיות אני פוחדת שהדימום יתגבר או משהו כזה האם לדעתך יש צורך או דחיפות להגיע למיון במצב כזה?

ממש לא. אולי יהיה לל מזל ו החתיכה תצא כמובן אם כאב חזק נבדקים בגלל הכאב לא בגלל השארית

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון