הפלה נדחית והיריון נוסף בסכנה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/08/2020 | 18:32 | מאת: מיכל ב.

שלום, בת 38, כבר שנה בטיפולי פוריות. לפני חצי שנה נקלט היריון ראשון אבל לא התפתח, לאחר א.ס שני הוסבר לי שיש הפלה נדחית. לפני שבועיים גיליתי שהיריון נוסף נקלט. בא.ס ראשון בשבוע חמש וחצי נמסר שאין שק חלמון או עובר ויש משהו שנראה כמו שק היריון אבל לא מתאים לשבוע. בעוד כמה ימים יש א.ס שני. אני חוששת ששוב התרחשה הפלה נדחית. מה גם שאני כבר לא מרגישה תסמיני היריון למרות שהבטא קרובה ל 9000. השאלות שלי: יש סיכוי להיריון תקין? במידה ולא, יש טעם להמשיך בטיפולים להיריון שלישי? איך יודעים מה הסיבה להפלות? תודה מראש

10/08/2020 | 17:47 | מאת: מיכל ב.

מרגישה צורך לעדכן שביצעתי US נוסף לאחר 5 ימים ונצפה שק היריון, שק חלמון, קוטב עוברי ואפילו דופק שבוע6w+3d. מאוד לא פשוט לאחר חווית ההפלה אך מלאת תקווה שההיריון ימשיך להיות תקין.

נו אז הכל בסדר בהצלחה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון