עשיתי שאיבת הריון שבוע 5

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/07/2020 | 16:01 | מאת: לי

שלום דר בת 28 +2 הריון לא רצוי ויכול להיות לא תקין כי נקלטתי למרות שנטלתי פוסטינור ביום שאחרי . היום הלכתי להפלה במרכז פרטי , המליצו לי בחום על שאיבה למרות שבאתי סגורה על כדורים . הסבירו שהשאיבה יותר יעילה ומוצלחת ועדיפה מלקבל דימום לשבועות ואולי ישאר שם משהו . אז בסוף עשיתי שאיבה בהרדמה מקומית שהייתה ממש נסבלת וכמעט לא חשתי כאב רק לאחר השאיבה כאב לי ואז הכאב פחת כרגע יש לי דימום ממש חלש כמו בסוף מחזור ,, האם תקין ???!! אני לא אמורה לדמם ממש ? עד כמה השאיבה יעילה שכל ההריון התרוקן , הרגשתי שהפרצדורה הייתה כמה דקות קצרות לא יודעת איך הספיקו בכלל תודה לך

שמח שעבר לך בקלות תלכי אחרי שבועיים להבדק לבדוק שהכל באמת יצא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון