לבצע היסטרו או להמתין עוד

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/07/2020 | 09:23 | מאת: נטלי

היי קיבלתי ממך תשובה לחכות לווסת עם שארית 20×11 חודש אחרי הפלה עם ציטוטק...יש כל כך הרבה נתונים ואני מבולבלת הבנתי שעובי הרירית חשוב ואני לא יודעת מה הוא גם לא רשום בשום סיכום ביקור רק זוכרת שהרופאה האחרונה שבדקה אותי אמרה שהרירית לא נראית טוב" זה יכול למנוע את המחזור ? לפני שבוע לקחתי שוב 3 ציטוטק שלא השפיעו זה מעכב ? בבית חולים לפני שבוע הבטא היה 250 לאחר שירד מ450 מיום קודם צריך לבצע שוב את הבדיקה? אחרי כמה זמן אמור להגיע המחזור איך אדע שזה מחזור ולא המשך של ההפלה אני מצרפת לך את תמונות הus מ12.7 סליחה על אורך השאלה אודה לתשובתך אני מתוחה וחייבת עזרה תודה

הביטא חיב לרדת לשלילי כדי להמתין לווסת. בקיצור קשה לי לענות לך מכאן מכסימום תגשי ליעוץ נוסף

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון