הפלה עם ציטוטק בשבוע 11

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/04/2020 | 20:45 | מאת: אני

שלום רב. לצערי שבוע שעבר, בשבוע 11 החל אצלי דימום ובבדיקת רופא מיון לא נצפה דופק לעובר. הוחלט לתת לי 4 כדורי ציטוטק ובאמת היה דימום כבד לאחר מכן. כעת שבוע אחרי נטילת הציטוטק נבדקתי שוב אצל רופא נשים והוא אמר שיש לבצע שאיבה כיון ונשאר הרבה תוכן בחלל הרחם וכמעט ואין דימום והפנה למיון. במיון נאמר לי שיש תוכן של 22 מ"מ ואו שיתנו עוד ציטוטק או שישלחו להיסטראוסקופיה ניתוחית. לאחר ביצוע בדיקת דם ראו שההמגלובין ירד הרבה והחליטו לשלוח הביתה ללא טיפול. ביקשו שבעוד שבוע אשוב למיון (לטענתם אחרי עומסי החג והקורונה) ויראו האם עלי לבצע היסטראוסקופיה. רציתי לשאול מה דעתך בנושא? אני מאוד רוצה לסיים עם כל זה ולהתחיל לנסות להיקלט להריון חדש.. אני מתלבטת האם לחכות או לפנות לרופא פרטי שיבצע כבר כעת היסטראוסקופיה ניתוחית כדי לסיים עם זה. מה דעתך?

קשה לי לענות על שאלה כזו מבלי לראות מה קורה מוזמנת לבוא ליעוץ 0544522679 036994575

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון