הפניה להפסקת הריון.

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/03/2020 | 23:46 | מאת: טליה

שלום ד"ר אשמח לחוות דעת נוספת. בת 40.5, הריון רצוי ומתוכנן. בטא ראשונה 1900, ביצעתי את הבדיקה ביום חמישי (סוף שבוע 5/תחילת שבוע 6) בטא שניה יום א 2400. בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון בקוטר 1.25 ממ עם שק חלמון וללא עובר. רופא הנשים הפנה אותי לביצוע הפלה (ובדיקה חוזרת). מחר אבצע בדיקה חוזרת, האם כדאי להמתין עםמההפלה בשביל הצאנס הקלוש שאולי עוד יתפתח הריון תקין או שאלו תקוות שווא. תודה רבה

אם את בטוחה בתאריך ההריון הווה אומר שעשית בדיקת הריון אחרי האיחור שיצאה חיובית אז כנראה שהוא צודק כי זה לא נראה מבטיח. מצד שני אם רוצה להיות רגועה חכי שבוע מאוחטראסאונד קודם ותעשי עוד אחד ואז תהיי בטוחה 100%

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון