בדיקת בטא כ6 שבועות לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/03/2020 | 23:01 | מאת: מצפה

ב4.2 בבדיקת us שגרתית בשבוע 11+5 נצפה עובר ללא דופק ולא תואם שבוע!נתקע על 7+5(שבשבוע 7+3 נצפה דופק תקין ועובר תואם שבוע)ולאחר שב23.1 הודגם דופק אבל העובר לא נמדד(הלכתי לבדיקה גניקולוגית אחרת.. למחרת ב5.2 קיבלתי ציטוטק ורק ביום החמישי מאז הציטוטק ב9.2השק ירד לצוואר הרחם ו"נתקע" שם בדיוק כשעתיים לפני ביקורת חוזרת..ושם הרופאה משכה אותו מהצוואר!היום ב17.3 כ6 שבועות לאחר ההפלה ללא קבלת ווסת נצפה תוכן רחמי עם פעילות הורמונלית...ורירית בעובי 11 ממ וזקיק/גופיף צהוב משמאל בגודל כ16 ממ,הרופאה רצתה לבדוק ביטא(לא עשיתי עד היום כי חיכיתי לווסת-וכנראה שעשיתי טעות!!!)זו התשובה שהגיעה(מצורף קובץ)והיא לא ברורה לי..אשמח לתשובה!תודה וערב/לילה טוב

לא רואה קובץ בכל מקרה רירי 11 מחכים בסבלנות לווסת רוב הסכויים הכל יצא

22/03/2020 | 01:32 | מאת: מצפה

תודה רבה כבר קיבלתי תשובה היא שלילית ולמחרת הווסת סוף סוף הופיעה👍

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון