Coombs indirect- Positive

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/02/2020 | 22:33 | מאת: סופי

שלום רב, אני בעלת סוג דם A-. בתחילת ההריון הנוכחי שלי התקבלה תוצאה חיובית לבדיקת Coombs indirect. בוצע סקר נוגדנים ולהלן התוצאות: Anti-igG: Neg anti-C3: Neg DCT Gel Final calc: שלילי Antibody screen Fin: חיובי. בינתיים ההריון לא צלח והעובר לא התפתח (הפלה נדחית רביעית ברצף אבל בעברי גם שתי לידות רגילות ותקינות). 1. הרופא במכתב השחרור לאחר ההפלה כתב סקר נוגדנים חיובי לאנטי D.. מה משמעות הדבר? 2. האם על פי תוצאות אלו ניתן לקבוע שאני מרוגשת/לא מרוגשת או שיש לבצע בדיקות נוספות? 3. האם יתכן שההפלות נגרמות בגלל ריגוש? תודה רבה...

התוצאה לא משמעותית בלי מספרים מדוייקים ולא ניתן לענות על שאלתך. מצטער

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון