הריון לא רצוי ושארית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/12/2019 | 19:54 | מאת: הפלה ושארית

עברתי הפלה לפני חודש בציטוטק, אחרי שבוע ויום קיימתי יחסי מין לא מוגנים אבל לא מלאים , הוא לא גמר בפנים ואחרי 40 שעות לקחתי גלולת יום שאחרי, שבועיים אחרי ההפלה הלכתי לאולטרה סאונד ואמרו לי שנשארה לי שארית של 23 מיליגרם . היום חודש לאחר ההפלה חזרתי לאולטרה סאונד והרופא אמר שנשארה לי שארית של 21 מיליגרם ובטא יחסית גבוה 626, , הוא אמר שיכול להיות שזה חומר שהשארית מפרישה. יכול להיות שזה הריון נוסף?

זו שארית מה הריון הקודם צריך להבדק על ידי הרופא שיחליט אם זה דורש התערבות להוציא את השארית או להמתין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון