גיל מאוחר והקשר להפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/11/2019 | 22:38 | מאת: מיכל

שלום ד"ר עמוס בר. אני בת 37, עברתי הריון ולידה תקינים בהיותי בת 30. כעת מנסה מזה כשנה להרות, הגעתי כמעט לתום השליש הראשון, כאשר הפלה קטעה את ההריון. אני מאד בלחץ : הגורם לכך הוא הגיל ! האם מעל גיל 35 ותחילת 40 ההפלות נפוצות יותר ויותר ? האם בגילאים אלה מומלץ לקחת תרופות לתמיכת הריון, גם כאשר אין בעיה מסוימת, "מלבד" ' בעיית הגיל המבוגר '. תודה.

קצת דרמה מוגזמת בגלל הפלה אחת לא חושבת? זה קורה כמעט ב 20% אז תפסיקי עם הדאגות ופשוט תהרי שוב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון