פעמיים ציטוטק ללא דימום

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/10/2019 | 10:59 | מאת: שירן

שלום, אני אחרי פעמיים ציטוטק ללא דימום. הפלה נדחית בשבוע 7 עם בטא מעל 40 אלף. פעם אחרונה קיבלתי את הכדורים דרך הפה ביום ראשון. היום הייתי בביקורת הרופא ראה "תוכן לא סדיר באים בקוטר 4 ס"מ עם זרימות דם עשירות ומרובות"זאת לאחר שיום ראשון כן ראו שק הריון . שאלתי האם המצב מסוכן? נאמר לי שצריך לבדוק את השיליה מחשש של 4% לסרטן וייתכן והגוף המציא את ההריון. איך זה ייתכן? האם פשוט הציטוטק עשה את העבודה ופשוט הגוף לא הוציא את התוכן?

יותר מדי תיאוריות מאיפה הגעת לסרטן? ציטוטק מצליח ב 75-80% צריך מעקב ואם נכשל צריך לפנות את התוכן זה הכל

24/10/2019 | 16:44 | מאת: שירן

הרופא אמר לי. הלכתי למיון אחר בקפלן ושם עשו לי בטא 30 אלף ולדעתם אם זה היה מולארי היו מצפים למספר של מיליון וכן אמרו שפשוט השק כנראה הצטמצם מהציטוטק ולכן זה נראה כך. אמרו לי לעבור הליך של גרידה ובכל מקרה זה נשלח לפתלוגיה. תודה על התשובה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון