להיכנס להריון אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/10/2019 | 01:09 | מאת: שיר

שלום, בסוף ינואר האחרון עברתי הפלה טבעית בשבוע שביעי ללא כל התערבות. העובר נפל והרחם היה נקי לגמרי בבדיקת אולטסאונד שאחרי. עד היום לא הצלחתי להיקלט שוב, בדיקות הפוריות יצאו תקינות לחלוטין, הרופא אמר שאולי קיים חשש לחסימה בחצוצרות לאחר ההפלה, מה באמת הסיכוי שדבר כזה יקרה? אציין שנכנסתי להריון באופן טבעי כחודשיים אחרי שהתחלנן לנסות, לאחר כ8 שנים בערך עם גלולות.

לרוב אין לזה קשר להפלה וזה לא פורום פריון. אם יש חשש צריך היסטרוסקופיה וצילום רחם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון