הפלה ועיתוי נכון להשגת הריון אחריה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/09/2019 | 22:58 | מאת: רעות

ד"ר עמוס שלום רב, עברתי הפלה טבעית ב 24.8 בשבוע 12 - מלווה בדימום מאסיבי. הגעתי למיון ונאלצתי גם לגרידה להשלמת ניקוי רחם. עברתי מחזור 1, מאז גרידה, ועפ"י בדיקת דם, כעת הביוץ קרב. 1. האם בטוח לנסות להשיג הריון בביוץ הקרוב (הריון שגם יחזיק מעמד 9 חודשים..) מיד לאחר גרידה, בבדיקה אחרונה רירית הרחם הייתה דקה ! 2. אני נוטלת ציפרלקס 15 מ"ג, האם הדבר עלול לגרום להפלה או קושי בכניסה להריון? 3. האם כעס מתמשך / סטרס עלול לגרום להפלה ? 4. נצפתה אצלי ציסטה של 5.1*7.3 ס"מ, עם תוכן צלול. האם הדבר עלול לגרום לבעיה בכניסה להריון או למהלך תקין שלו ? 5. אני בת 38, האם הגיל קשור להפלה ? תודה רבה מראש.

1 כן יכולה להרות לגבי כל השאר אין להם קשר להפלות זה פשוט קורה ב 15-20% מההריונות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון